Twitter Facebook Tell a friend Download brochure Print Wifi Aanwezig
Veldhof, Gulpen 2014, hof 7 copyright 2014 Ivo Vleugels
Bierfeesten
brand2
fietsgezin
zwemmen

 Evenementen

 

 

Bart Brentjens Challange

Ook dit jaar is er weer alles aan gedaan om een uitdagend en gevarieerd parcours uit te zetten. Wil jij je inschrijven? Ga dan naar

http://www.bartbrentjens-challenge.com/index.php?pageId=19

     

 

 

MTB-tochten enz...

Het zuid Limburgse heuvellandschap kent diverse vaste mtb routes. Deze routes zijn ook te combineren met de Belgische routes in het Euregio gebied.Meer informatie over de routes is te vinden op MTBRoutes.nl  De routekaart Mountainbiken in Zuid-Limburg en Voerstreek toont een overzicht van de mtb routes in deze streek. Kaarten zijn bij ons verkrijgbaar!

Laat het ons tijdig weten want voor elke fietsliefhebber kunnen wij een passend rijwiel of passende fietstocht verzorgen, ook op zon- en feestdagen en tijdens vakanties! 

 

 

 

Donderdagmarkt in Gulpen uitgeroepen tot beste weekmarkt!!

De beste kleine markt van Nederland ligt slechts op 5 minuten loopafstand van onze hoeve! De markt ligt mooi in het centrum. In de nabijheid zijn de winkels en horeca met in de zomer gezellige terrassen. Het is goed toeven, voor de lokale bezoekers en voor de toeristen die in Limburg met vakantie zijn. De markt is druk bezocht en een goede aanvulling op het voorzieningenniveau in de gemeente.

 

 

 

 

 

 

 

 365 dagen Amstel Gold Race...

Om wielerliefhebbers de gelegenheid te bieden hun eigen Amstel Gold te rijden wordt de route van de Amstel Gold race permanent bewegwijzerd. De laatste jaren is gebleken dat er voor  het rijden van dit parcours gedurende het hele jaar door veel belangstelling is. Vandaar het plan '365 dagen Amstel Gold race'

 

 

 

 

Golfweekend in Zuid-Limburg...

 

Er zijn meerdere mogelijkheden in de omgeving om te golfen. Alle golfbanen zijn op korte afstand bereikbaar. Vraagt u gerust naar onze brochures.