Twitter Facebook Tell a friend Download brochure Print Wifi Aanwezig
Gulpen Neubourgh3 06 2015 copyright Ivo Vleugels
Kasteel Neuburg
GRF1938
Markt in Gulpen
Gulpen 2  06 2015 copyright Ivo Vleugels
Markt Gulpen
Gulpen Neubourgh 06 2015 copyright Ivo Vleugels
Gulpen  06 2015 copyright Ivo Vleugels

Omgeving Gulpen

De Veldhof bevindt zich aan de rand van het bruisende Gulpen!

Het heeft nog de charme van een echt Limburgs dorp, met tal van hedendaagse voorzieningen; gezellige terrasjes, restaurants, cafés, ruime winkelmogelijkheden, een echt zwemparadijs, een klimhal en golfbaan. Maar ook tradities zoals “de bronk” (processie), schutterijen en niet te vergeten het Limburgse carnaval!

Met het Historische Maastricht, het toeristische Valkenburg en het unieke drielandenpunt in Vaals om de hoek, staat het heuvelland garant voor een heerlijk verblijf in eigen land! Bijzondere buitenlandse steden zoals Aken (D), Luik (B) of Hasselt (B) zijn verrassend dichtbij.

Veel activiteiten zijn al op loopafstand bereikbaar… Bekijk hier alle activiteiten in onze omgeving.

Genieten in elk seizoen

Het landschap rondom nodigt telkens weer uit voor heerlijke wandel en fietstochten langs bourgondische plekjes. De bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden zijn adembenemend mooi, ieder seizoen opnieuw! 

http://youtu.be/xQPKuJjEtzM
http://youtu.be/LUXSHiJWbp0

 

 

 

 

 

 

 

De stichting Natuur en Milieu heeft het Geul- en Gulpdal uitgeroepen tot het mooiste wandelgebied van Nederland, en hiervoor vijf sterren toegekend. Gulpen ligt midden in dit gebied.